"Solar power is the last energy resource that isn't owned yet. Nobody taxes the sun yet." - Bonnie Raitt

               En-Reg oferă servicii de consultanță, proiectare, execuție, instalare, mentenanță și comercializare de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicații, atât pentru companii, fabrici, firme cât și pentru persoane fizice.


Printre produsele oferite se află kituri fotovoltaice complete pentru alimentarea cu energie a cabanelor și caselor izolate dar și kituri complete ce se pot instala pe case / sedii de firme / fabrici pentru a debita energie electrică în rețeaua națională.

               De asemenea, firma noastră comercializează sisteme fotovoltaice de pompare apă, folosind unul sau mai multe module fotovoltaice, cu cabinet de comandă și control și o pompă de înaltă eficienţă ce poate asigura necesarul de apă pentru grădina sau gospodăria dumneavoastră.

               Nu în ultimul rând, energia solară poate fi folosită că și sistem de "cost-reduction" sau reducere a costurilor, un termen tot mai mult invocat în ultimii ani, atât de către companii cât și de către persoanele fizice. De aceea En-Reg vine în ajutorul mai ales al companiilor prin propunerea stâlpilor solari pentru iluminatul exterior, foarte eficienți atunci când înlocuiesc un număr relativ mare de stâlpi clasici cu becuri incandescente ce consumă foarte mult.

               În anumite condiții, firma noastră, poate să implementeze sistemul fotovoltaic pe un stâlp existent, astfel încât la final, stâlpii dumneavoastră să consume de până la zece ori mai puțină energie electrică!

               Sistemele eficiente de iluminat pe care le oferim, se pot implementa și în interiorul firmelor, fabricilor, cabinetelor sau caselor, prin becurile, neoanele sau plăcile cu LED special construite pentru a asigura necesarul de iluminat la un consum semnificativ mai mic.

               Așadar, nu ezitați să accesați pagina noastră de produse, pentru a găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.